Affärs & destinationsutveckling

Utveckla din affär eller destination

I all form av affärs- och destinationsutveckling är det viktigt att söka och lokalisera drivkrafter, dvs mänskliga, ekonomiska eller av annat slag, som verkar i samma riktning som man själv fokuserar på. Detta och mycket mer hjälper jag er med.

Workshop

Affärsutveckling

Som affärsutvecklare är mitt största fokus att hitta vägen framåt för din verksamhet, både under tider då det blomstrar och kriser. Min specialitet är bland annat att finna lösningar, nya möjligheter i verksamheter och hjälpa er vinna fler affärer.

Med lång bakgrund inom försäljning och marknadsföring från både nationella och internationella företag förstår jag mig på affärer och hur jag hjälper er hitta nya kunder. 

Destinationsutveckling

Utan ett lockande utbud på destinationen är det tufft att finna sin nisch på marknaden och verkligen stå ut. Från tidigare egna verksamheter och uppdrag inom bland annat hotell – och turism förstår jag mig på detta. Min destinationsutveckling går bortom paketering eller tematisering och fokuserar på att lyfta er verksamhet till skyarna.

Tärnaby

Tidigare projekt

Affärs & destinationsutveckling i Sverige

Hotell & Spa Villa Alskog Gotland

Här utvecklade jag företagets paketering, ombyggnation och design av hotellet och spa avdelning. Budgetering, marknadsföring, personal och var även delaktig i driften. Hotellet granskades av Fodor (Amerikas största guidebok) och belönades med en stjärna för bästa upplevelse och service.

Nürnbergshuset Hotell

Här genomgick jag en omorganisering, rationaliserade driften och skapade nya intäktsmöjligheter såsom hotellverksamhet, nattklubbsverksamhet samt konstgalleri. Förändrade servicekedjan, ökade sälj nivå och upplevelsen för gästerna. 

Travel Factory

På Travel Factory var målet finna hotell och destinationer som kunde leva upp till kraven för en leverans av känsla och service i premium klass. Jag förhandlade här hotellkontrakt, paketerande av erbjudanden, kvalitetssäkra anläggningar och hanterade stora budgetar.

Local Market Group

Anlitad som marknads – och försäljningsansvarig med fokus på att lyfta koncernens enheter inom områdena samt ta fram nya intäktsmöjligheter. Genom arbetet ökades service nivån från de anställda, vi tog fram nya samarbeten och koncept med goda resultat.

Kontakta mig för att veta mer

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig utveckla ditt företag eller destination? Då vill jag att du hör av dig så ringer jag upp dig så snart jag kan.