Coachning

Jag hjälper er att nå uppsatta mål

Som coach är jag er samtalspartner som vill er möjlighet att utveckla och se er egen potential. Min inriktning är att coacha enskilda och grupper framåt mot önskat läge och framtida målbilder.

Hur jag hjälper er genom coachning

Coachning är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på att nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat. Min roll som coach är att hjälpa er grupp att optimera era resurser.

Som coach använder jag metodiker för att ni ska kunna se och finna vägar och möjligheter till förståelse och utveckling. Genom metodiken bygger vi ett förtroendet så pass starkt att ni låter er coachas mot ökad egen insikt i hittills möjligtvis obesvarade frågeställningar och funderingar.

Stöd i er utvecklingsprocess

För mig är coaching inspirerande och utvecklande samtal och övningar som stödjer er att uppnå era mål snabbare och effektivare än på egen hand. Målet är att förändra, utveckla och förbättra dagens situation till något nytt och tydligare. 

Som certifierad ICF coach är jag utbildad i att stödja er i utvecklingsprocessen. Tid ges för reflektion där jag hjälper er att bli medveten om era valmöjligheter, våga tänka i nya banor och ta ansvar för ert agerande.

Kontakta mig för att veta mer

Vill ni veta mer om hur jag kan hjälpa er utveckla ert företag eller destination? 
Skicka gärna ett meddelande så hörs vi snart!