Kunder

Mikael har under ett par års tid arbetat med oss i flera frågor och alltid hjälpt oss att nå våra mål. Mikael har arrangerat och genomfört en rad event och skapat nya kontakter och nya öppningar för oss som ambassad. Mikael är vår konsult i frågor om utveckling och affärer.
Brasiliens Ambassad
i Sverige
Vi vill varmt rekommendera Mikael Ahnell som affärskonsult. Mikael har genom sitt professionella agerande vid flera tillfällen visat oss vilken kapacitet han har när det gäller utveckling och genomförande av arrangemang och affärer. Vi rekommendera Mikael varmt.
Argentinas ambassad
i Sverige
Mikael har varit en person som vi samarbetat med nu under flera tillfällen i olika event och projekt. Mikael har alltid levererat till bästa resultat och med bästa sätt.
Chiles Ambassad
i Sverige
Jag har personligen känt Mikael Ahnell i snart 30 år & följt honom genom hans karriär där han utvecklat en rad serviceprodukter så väl inom restaurang som hotell. Det som speglar & genomsyrar Mikael i samtliga hans åtaganden är passionen för högsta sales och service samt upplevelsen för kunden, vilket leder till den bästa försäljningen.
Magnus Bergman
Tidigare Chef Ikea Food
Företagets koncept och som framtidsprodukt är något jag absolut tror på och följer med spänning. Jag har själv tidigare erfarenheter inom liknande verksamhetsområden på 70-talet. Även idag ser jag tydligt behovet av en fristående certifiering där man kan få en ärlig överblick av sin verksamhet med friska ögon.
Ewa Mannerstål
Tre V Management AB
Kontur Konferens AB har de senaste åren samarbetat med Masec vad gäller tjänster till konferensmarknaden. I tillägg till ömsesidigt god affärsnytta, har den nära dialogen med Masec utvecklat vår egen företagskultur vad gäller service – till stor gagn för hela teamet.
Urban Dejlerud
Styrelseordförande Kontur Konferens AB
Vi kan varmt rekommendera Mikael då han alltid levererar i de projekt som vi har genomfört tillsammans. Alltid med stor proffessionalitet och affärsmässighet har projekten genomförts.
Perus ambassad
i Sverige
Vi tackar Mikael för samarbetet under handbolls EM 2020. Mycket väl genomfört och professionellt hanterat. Även vår president Kolinda Grabar-Kitarović tackar så mycket.
Kroatiens ambassad
i Sverige
Vi vill tacka Mkael för ett mycket väl genomfört event och under handbolls EM 2020. Vi ser fram emot mer samarbete när möjlighet finns.
Österrikes ambassad
i Sverige
Vi från Belarus ambassad tackar Mikael för ett mycket gott samarbete och affärsmässigt agerande i de projekt som vi tillsammans varit inblandade i. Vi kan varmt rekommendera med sitt företag för olika event och arrangemang.
Belarus ambassad
i Sverige
Vi kan varmt rekommendera Mikael och sin verksamhet som en tänkbar partner när det gäller utveckling och genomförande av event och affärer av olika slag.
Tjeckiens ambassad
i Sverige
Vi är mycket nöjda med Mikael genomförande och hantering av hela Fan zone området under handbolls EM 2020. Vi kan varmt rekommendera honom som partner i genomförande av event med mera.
Krister Bergström & Frank Ström
Svenska Handbollsförbundet
Mikael (Mr. Sales & Service) har sen han börjat hos oss satt fart på utvecklingen och rekrytering på bästa sätt. Mikael har genom att placera mer kunskap kring hur viktigt det är med känsla & kärlek i leveransen av service varit till stor del delaktig i det ökade resultat. Även hans sätt att coacha och utbilda medarbetare gör att teamet byggs snabbare och starkare vilket leder till bättre resultat. Tillsammans med resterande kollegor i ledningsgruppen har Mikael mitt sitt företag Masec Management sett till så vi alla nu arbetar med de viktiga ledorden Kunskap-Kvalité-Känsla-Kärlek.
Bob Pålsson
VD Local Market Group AB

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag vill veta hur jag kan hjälpa dig utveckla ditt företag eller destination. Hör av dig via formuläret, jag mailar eller ringer upp dig för att veta mer. Vi hörs!