Sälj & Marknad

Nå era visioner med Master Sälj & Marknadsföring

Historien talar sitt tydliga språk, genom att ligga i framkant och ständigt jobba med både sälj och marknadsföring på bred front säkerställer vi verksamhetens utveckling och expansion.

Workshop

Sälj som driver er organisation framåt

Sälj är nog det mest avgörande i de flesta verksamheter idag som erbjuder en tjänst eller produkt. Här har jag alltid gått i spetsen, ”led genom exempel” och sålt med topp resultat i alla lägen. En bra säljplan med en bra marknads och aktivitetsplan gör att vi kan nå de mål vi sätter upp. Var, när och hur vi genomför sälj och avslut coachar jag er kring.

"Syns du inte - finns du inte"

Marknadsföring kan summeras på ett enkelt sätt ”syns du inte finns du inte”. Jag har en gedigen erfarenhet och kunskap kring hur ni når ut med ert varumärke, syns där ni skall på ett brett och balanserat sätt som når både befintliga och nya marknader.
Marketing Masec

Utbildad ICF Coach

Med en utbildning inom coachning och certifiering via International Coach Federation (ICF) hjälper jag er genom metoder och strategier som inspirerar er att maximera både er personliga och professionella potential. Läs mer här.

Tidigare kunder

Kontakta mig för att veta mer

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig utveckla ditt företag eller destination? Då vill jag att du hör av dig så ringer jag upp dig så snart jag kan.